Produkter

Skapa en unik och personlig ring

 

Hos oss har du möjlighet att skapa en alldeles unik ring helt efter dina egna preferenser. Du väljer bland annat form och färg på diamanten så smider vi ringen i vår egen verkstad och levererar den till dig efter ca 2-4 veckor.

 

 

På den här sidan hittar du inspiration och vägledning till den perfekta ringen för dig. Du är välkommen att kontakta oss för frågor och funderingar och vi hjälper gärna till med vägledning om så önskas.

 

 

Alla våra centerdiamanter över 0.30 carat levereras med ett diamantcertifikat från världens mest ansedda diamantinstutition.

Ringar

Förlovningsringar

 

Gör det med förlovningsringar och vigselringar som är lika unika som den kärlek ni delar. Finner ni inte era drömmars ringar? Kontakta mig så skapar vi tillsammans något utifrån era önskemål!

Enstensringar

 

Enstensringar är en modell av ring som blivit allt mer populär. Vi tillverkar enstensringar med både diamanter och andra ädelstenar.

Alliansringar

 

Alliansringar är en typ av ring med flera stenar, vanligtvis minst 5 stenar.Dessa ringar har oftast diamanter infattade menäven andra ädelstenar går att använda. Väljer man någon annan typ av ädelstenar än just diamanter så bär det vara ädelstenar som har god motståndskraft mot nötning och stötar.

Ringar i guld och rosé

 

En väldigt modern guldlegering som har blivit oerhört mycket mer modernt under de senaste åren även kallad red gold eller rose gold. Roséguld är en blanding av rent guld, silver och koppar.

Angel's Tears Diamonds

Ringvägen 127, 1166 Stockholm

+46 (0) 70 881 04 10

 

Copyright © 2015